Direktlänk till inlägg 24 september 2009

Nu lottar jag ut en Heat Lotion

Av Kerstin - 24 september 2009 11:59

Nu kommer utlottningen av en Heat Lotion som jag lovade. Efter en hel del förfrågningar om när jag ska göra det, är det så äntligen dags. Från och med idag till på måndag kan man var med på tävlingen. Som förra gången är det ända man behöver göra är att gå in på shoppen och registera sig så får man vara med om utlottningen. Dom som redan har anmält sig förra gången, får också vara med så klart. Ni som redan är stora fan av Heaten, skriv gärna och berätta. Själv använder jag den så fort vad jag vet att jag ska göra något ansträngande. Jätte skönt när jag har stela axlar och i nacken. Kanon om jag har träningsverk eller till och med ont i huvudet. Jätte skönt i fotbad.

Lycka till nu!!


  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Linda

26 september 2009 12:01

Grymt bra! bäst i stan! kan inte va utan min:) Här får ni som går in på en blogg möjligheten till att gratis få den - den kostar nog runt 200 och är värd varenda krona - kan man få den gratis? Har ont i fingrar o värmer bort min värk normalt springer jag o får då ont i knän men smörjer in heat innan o väntar 5 min sen är det bara o kuta på.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin - 2 december 2011 16:28

Nu har valparna börjat flytta hemmifrån och det är lite lugnare här hemma :). Dom som har flyttat är : Winton, Hokitika, Opio, Appelby, Owaka och Timaru. Nästa fredag flyttar Collingwood men vi har tre hanar kvar att hitta bra hem till. Så vet ni n...

Av Kerstin - 24 november 2011 14:59

Busiga härliga valpar som tycker om tidningar.  

Av Kerstin - 12 november 2011 21:59

Efter sista nattkisset ute blev det lite överslag på våra gullungar   . Snart sover dom nog gott... hoppas vi :).   ...

Av Kerstin - 11 november 2011 13:27

Valparna älskar att få vara ute och jag med. Mamma Readdy får hjälp av extra mammorna Soffie och Trossa.   ...

Av Kerstin - 7 november 2011 16:00

Snart är valparna 6 veckor :). Vilka härliga gullungar dom är. Vilda och gosiga på samma gång. Nu har dom börjat få vara ute ett par gånger och det tycker dom är så härligt att få springa av sig och busa. Mamma Readdy tycker också det är kanon. L...

Presentation

Omröstning

Vad är bäst - tik eller hane?
 Tik
 Hane
 Spelar ingen roll

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ Forever Allaballatassens med Blogkeen
Följ Forever Allaballatassens med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se